Kjelsås - NFK 3-2

Etter kjempestart og 2-0 ledelse til NFK kom Kjelsås sterkt tilbake og vant 3-2

Det ble en pangstart på kampen for NFK. Allerede etter 11 minutter stod det 0-2 på tavla etter scoringer av Jørgen Voilås og Henrik Gustavsen

Det gikk ikke mer enn fire minutter før debutant Fredrik Pedersen slår inn fra venstre til Kristian Kjeverud Eggen som fyrer løs fra kloss hold som keeper må gi retur på. Jørgen Voilås er fint frempå og sender NFK i ledelsen.

Etter drøye 10 minutter header Melvin Frithzell i tverrliggeren, returen tar Henrik Gustavsen seg av og øker ledelsen til 2-0 til NFK.

Etter scoringene tar Kjelsås mer og mer over og det er ikke ufortjent at Jens Bonde Aslaksrud reduserer for Kjelsås etter 31 minutter fra kloss hold.

Kjelsås kom til flere store muligheter men NFK-forsvaret anført av Bror Grøtterud rydder bra opp i det som kommer.

Puseresultat 1-2.

2. omgang starter med flere Kjelsås-muligheter, men uten scoring. Jørgen Voilås kommer også til en stor sjanse men skuddet treffer tverrligger og går over.

I det 62. minutt kommer det innlegg fra høyresiden til Kjelsås, det ropes på angrep på keeper men dommer lar det gå og Kjelsås utligner ved Lars Brotangen fra kloss hold.

Kjelsås fortsetter å kjøre på og i det 83. min. header Lars Brotangen inn seiersmålet på en heading fra kloss hold.

Kampen ender med hjemmeseier og 3-2 til Kjelsås, dessverre blytungt for gutta.

Men her kommer kampene tett og det er ting som gjelder nå, og det er å slå hardt tilbake når Arendal kommer på besøk til Optime Arena kommende søndag kl. 16.00. 

Kampfakta finner du her.

 

 

 

FORHÅNDSOMTALE:

Vi er klare for årets femte seriekamp da vi tar turen til Oslo for å møte Kjelsås på Grefsen Kunstgress

Kjelsås er også et lag som NFK har møtt med jevne mellomrom de siste årene. De har fått en tøff start og står med 3 poeng etter seier mot Odd2 og tap mot Vard Haugesund, Skeid og Fram.

NFK kommer fra en pen seier mot Odd2 på mandag og ligger på syvende plass på tabellen med seks poeng.

Det går mot en tøff og spennende kamp i dag.

NFK starter med disse 11:

Bror Grøtterud, Espen Hagen, Thomas Lillo, Henrik Gustavsen, Fredrik Pedersen (debuterer for NFK) Jørgen Voilås, Sjur Lothe, Sebastian Temte Hansen, Sander Røed, Kristian Kjeverud Eggen og Melvin Frithzell

Innbyttere: Abel Tjomsland, Mats Røisgaard, Adrian Berntsen, Torben Dvergsdal, Nicholas Grinde og Espen Vasby

Vi ønsker NFK-gutta lykke til mot Kjelsås! 

Annonse: