Jenssen har signert ny kontrakt!

Steffen Jenssen har signert en ny toårskontrakt med Notodden Fotballklubb.

Steffen kom til NFK fra Modum foran 2009-sesongen og er nå klar for sin tiende sesong i NFK. Stopperkjempen fra Kongsberg har spilt 128 kamper og scoret 11 mål.

I flere sesonger har Steffen vært en svært viktig spiller for NFK. I 2017-sesongen leverte han en av sine beste sesonger og ble en nøkkelspiller for NFK i kvalifiseringskampene mot Raufoss og Fredrikstad FK.

Steffen er glad for å ha signert og ser frem til to nye år i NFK.

- Det føles veldig bra å ha signert ny kontrakt. Det blir min tiende sesong i klubben og NFK har blitt "min" klubb. Jeg trives fantastisk bra i Notodden og med den gjengen som er her, sier Jenssen.

- Sesongen vi leverte i fjor var strålende og spesielt den siste måned, ga oss opplevelser for livet som vi skal jobbe knallhardt for å gjenskape, sier Jenssen.

Steffen Jenssen klar for to nye år i NFK.
Steffen Jenssen klar for to nye år i NFK.

Steffen gleder seg til nye utfordringer i 2018-sesongen og har troen på laget.

- Det blir spennende å få prøve seg i OBOS-ligaen igjen for 3. gang. Jeg ser frem til å få utfordret meg selv mot enda bedre lag og spillere hver eneste uke og samtidig utvikle meg som spiller, sier Jenssen.

- Jeg har troen på at vi som gruppe er klare til å ta dette steget, og vise oss frem på en positiv måte og forhåpentligvis være med å prege OBOS-ligaen, avslutter Jenssen.

Vi er glade for at Steffen er med oss videre og ønsker han lykke til med 2018-sesongen!

Annonse: