NFK - Ullern 1-1

Det endte 1-1 mot Ullern. En kamp som helt klart burde endt med hjemmeseier etter mange misbrukte sjanser

Første omgang ble dominert av NFK og laget kom til flere store muligheter med blant andre Emmanuel Kisaruko som kommer alene med keeper, men skyter over. Deretter er Adrian Berntsen nære da han setter et frispark fra 20 meter i tverrligger. I tillegg blir NFK snytt for en soleklar straffe da Emmanuel Kisaruko felles på vei mot mål. Ullern kommer til svært få muligheter og Matias Finnestrand og resten av forsvaret gjør en god jobb og holder nullen til pause..

Andre omgang er det også NFK som kommer til de klart fleste mulighetene. Melvin Frithzell kommer til flere store muligheter til å sende NFK i ledelsen men en god Ullern-keeper holder nullen. Det er derfor blodig urettferdig da Jens Bonde Aslaksrud sender Ullern i ledelsen to minutter på overtid på en heading. Med en scoring som da så ut til å sende Ullern tilbake til Oslo med tre poeng i kofferten. Heldigvis finnes det ørlite rettferdighet da Melvin Frithzell i kampens siste sekund sender i vei et skudd som ser ut som keepermat for en så langt meget solid Ullern-keeper, men ballen går mellom bena og inn til utligning 1-1 og poengdeling.

Et meget viktig poeng for NFK-gutta som endelig kunne bryte en tapsrekke på fire kamper. Nå er det bare å fokusere på ny seriekamp borte mot Vard Haugesund neste søndag, men først en spennende NM-kamp mot Stabæk på Optime Arena førstkommende onsdag kl. 18.00.

FORHÅNDSOMTALE:

Klart for ny hjemmekamp i PostNord-ligaen på lørdag da Ullern kommer på besøk

Lørdagens kamp er mot Ullern og du er selvfølgelig hjertelig velkommen.

Ullern er også nytt bekjentskap for NFK. Lagene har aldri møttes til kamp tidligere.  Laget fra Oslo rykket forrige sesong opp fra Norsk Tipping Ligaen.

Ullern ligger på 9. plass med 11 poeng. De slo Kvik Halden 5-3 i forrige serieomgang.

Gutta trenger støtte fra tribunen så vi håper å se deg på Optime Arena på lørdag kl.16.00 for å heie gutta frem til seier.

Trykk her for å se lagoppstillinger og kampfakta