NFK - Staal Jørpeland 1-3

Dessverre endte det med et nytt tap da Staal Jørpeland dro fra Optime Arena med 3-1 seier

Kampen startet med et lite trykk fra bortelaget, deretter tok hjemmelaget over fullstendig og burde ledet klart til pause etter spill og sjanser.

Nok en gang vil ikke ballen i mål og i stedet scorer bortelaget ut av ingenting og tar ledelsen against the run of play på mer eller mindre sin eneste halvskanse i løpet av omgangen.

Andre omgang er 15 minutter gammel da bortelaget tildeles straffe. Den setter Even Østensen i mål. 3-0 kommer i det 75 min av Jonas Antonio Halsne.

I det 79. tentes et lite snev av håp da Melvin alene med keeper setter inn redusering til 1-3. Denne optimismen slukkes i det 85 min. da Adrian Solberg tildeles rødt kort for en felling.

Kampen ender 3-1 til Staal Jørpeland og neste kamp er nok en hjemmekamp da Ullern kommer på besøk kommende lørdag kl. 16.00.

FORHÅNDSOMTALE:

Da er det klart for ny kamp i PostNord-ligaen da Staal Jørpeland kommer på besøk til Optime Arena

Staal Jørpeland er et nytt bekjentskap for NFK. Lagene har aldri møttes til kamp tidligere og laget fra Rogaland rykket forrige sesong opp fra Norsk Tipping Ligaen.

Staal Jørpeland ligger på 11. plass med sju poeng. De har en seier som var 6-2 mot Vard Haugesund mens de i tillegg har fire uavgjorte kamper så langt.

NFK tapte 2-0 i forrige serierunde da Egersund ble for sterke på bortebane. Fortsatt en del skader i troppen men spillemessig var det fremgang mot Egersund.

Gutta trenger støtte fra tribunen så det hadde vært fint om du tar turen til Optime Arena på søndag kl. 12.00 for å heie gutta frem til seier.

Billetter til kampen kan du kjøpe her

Lagoppstillinger og annen kampfakta kan du se her

(Lagoppstillinger legges ut ca 75 min før kampstart)