Fløy vs NFK 1-0

En meget bra første omgang som vi dessverre ikke klarte å følge opp i andre omgang. Fløy får sitt seiersmål i det 86. minutt.

NFK-gutta går hardt ut dominerer mye av banespillet og har kommet til flere store muligheter. Den største muligheten kom fra et skudd fra Martin Holmen som Fløy-keeper reddet med nødskrik og ga retur som Melvin Frithzell vat millimeter fra å sette i nota.

Rett før pause spilles Melvin flott i gjennom og scorer, men dessverre avblåses for å være noen få centimeter offside.

Fløy kommer til svært få muligheter, men det som dukker opp ryddes unna av et solid NFK-forsvar.

Pauseresultat 0-0 med NFK som det beste laget.

Andre omgang er det hjemmelaget som tar mer over banespillet. Vi kommer dessverre ikke til mange store muligheter og Fløy tar vare på en av sin muligheter etter 86 minutter når Andre Richstad plasserer ballen til venstre for George Bokwe i NFK-målet og alle tre poengene blir dessverre igjen på Sørlandet.

Fem kamper og 15 poeng å spille om, det er fortsatt muligheter og Strømmen er vår neste motstander kommende søndag kl. 16.00. En kamp som også er Folkets Kamp hvor alle inviteres på kamp med gratis inngang betalt av våre samarbeidspartnere.

Velkommen på kamp.

FORHÅNDSOMTALE:

I dag drar NFK-gutta til Flekkerøya utenfor Kristiansand for å møte Fløy til ny bortekamp i PostNord-ligaen.

Fløy har så langt hatt en fantastisk sesong etter i fjor å ha berget plassen i divisjonen på siste sparket på ballen.

Fløy ligger på fjerde plass med 33 poeng og har fortsatt los på kvalikplass. Forrige serieomgang ble det seier 3-2 på hjemmebane mot Sotra. Kampen mellom lagene endte med 4-0 seier til Fløy på Notodden.

NFK på sin side kommer fra en meget solid prestasjon da et meget sterkt Odd2-lag ble slått 4-0 på Optime Arena forrige runde. Fire forskjellige målscorere og solid lagseier gjør at optimismen er tilbake i NFK-laget.

En stor takk til Rallarberget som også denne gangen har valgt å ta turen til Flekkerøya for å støtte gutta.

Kampen kan ses på DirekteSport/Telen ved å trykke her

Kampfakta og lagoppstillinger kan du se her ca. 75 minutter før kick-off.