Fløy - NFK 1-1

Det endte 1-1 i Kristiansand etter at lagene hadde hver sin omgang.

Allerede etter fem minutter hadde NFK et skudd i stanga ved Jørgen Voilås. Men det var Fløy som tok ledelsen ved Thomas Nygaard etter 16 minutter. Fløy hadde ytterligere to skudd i stanga i første omgang men omgangen ebber ut med 1-0 til Fløy.

2. omgang er det NFK som kjører kraftig og kommer til flere store muligheter ved Jørgen Voilås og Melvin Frithzell.  Etter 66. min. felles Jørgen Voilås etter at han fosser inn i feltet. Straffen settes kontant i nettet av Melvin. 

Flere muligheter fulgte mot slutten men ballen ville i mål. Etter at lagene hadde hver sin omgang ender det uavgjort.

Neste kamp er nå Sotra på Optime Arena kommende lørdag kl. 13.00.

Vi satser på at vi nå får en god treningsuke og gleder oss til den kommende kampen. 

Trykk her for å se alle fakta fra kampen.

FORHÅNDSOMTALE:

I dag drar NFK-gutta til Kristiansand for å møte Fløy i ny seriekamp

Det er ikke mer enn 14 dager siden vi møtte Fløy i seriekamp på Optime Arena. Det endte med tap 1-0 og vel den svakeste forestillingen vi har sett på en stund.

Nå er allerede muligheten her til å revansjere dette tapet. Fløy kommer fra et 2-0 tap borte mot Skeid og ligger på 13. plass med 10 poeng etter 14 kamper.

NFK kommer fra 3-3 hjemme mot Kjelsås. En kamp som absolutt burde endt med hjemmeseier men etter en dramatisk slutt endte uavgjort. Men veldig mye positivt i den kampen viser at vi er på gang. Og NFK-gutta er definitivt klare for revansj i morgen kl. 16.00 på Flekkerøya.

Kampen kan ses på Telen/Direktesport ved å trykke her.

Annonse: