En stor takk til Andrè og Even

Vi vil benytte anledning til å takke Andrè Bakke og Even Parkstad Johansen for tiden de har vært i klubben.

Vi vil benytte anledning til å takke Andrè Bakke og Even Parkstad Johansen for tiden de har vært i klubben.

De har til sammen spilt over 300 kamper for klubben. Andrè kom til Notodden før 2013 sesongen og har 188 obligatoriske kamper og scoret 18 mål. Even kom til klubben før 2014 sesongen og har spilt 116 kamper og scoret 4 mål. 

Blant de beste minnene henter vi fra den andre kvalik-kampen til OBOS i 2017 mot Raufoss på Optime Arena da Even scorer 2-0 målet og både Even og Andrè er bombesikre straffeskyttere da vi går videre for å møte Fredrikstad i den historiske PlayOff-finalen som ble vunnet med 5-3 en sen høstkveld på Notodden. 

Begge har gitt klubben beskjed at de ikke blir med videre så vi vil takke for den fantastiske innsatsen de har lagt ned i tiden de har vært her og ønsker de lykke til videre.

Øvrig oppdatering for status inn mot 2021 sesongen er som følger.

Følgende har signert kontrakt:

Espen Vasby, Bror Grøtterud, William Husebø, Alexander Rønning-Olsen, Henrik Gustavsen, Espen Mogen Hagen, Eirik Haugen Haslekås, Daniel Grooten, Sjur Lothe, Martin Holmen, Sander Røed, Sebastian Temte Hansen, Kristian Kjeverud Eggen.

Foreløpig ikke avklart:

Jørgen Voilås, Nicholas Marthinussen, Martin Brekke

Kontrakt/låneavtale utgått:

Christian Dahl, Kjetil Tøsse (Kristiansund), Christopher Cheng (Stabæk), Jakob Nyland Ørsahl (Molde), Magnus Magnetun Bækken (Mjøndalen).

Vi ønsker å takke alle for innsatsen for sesongen 2020 og ønsker alle lykke til videre!

tele-DSC-2177
NFK_Raufoss

 

Annonse: