Egersund - NFK 2-0

Det ble dessverre et nytt tap da NFK gjestet Egersund på mandag. Men det var fremgang å spore i forhold til forgående kamper.

NFK har fortsatt spillere ute med skade men Adrian Berntsen var tilbake til dagens kamp.

NFK var fullt på høyde med Egersund fra start av og kom til flere muligheter ved Melvind Frithzell og et frispark fra Adrian Berntsen, men begge blir avverget av Egersunds keeper Anders Klemensson, som forøvrig ble kåret til hjememlagets man of the match etter kampen.

Etter 17. min kommer Egersund til sin første målsjanse da det blir slått inn fra venstresiden og Jakob Maslø Dunsby går opp og header inn 1-0 ledelse til hjemmelaget. NFK holder gått følget ut omgangen men lagene går til pause med 1.0 Egersund.

2. omgang starter også bra for NFK som så absolutt henger bra med. Og både Melvin og Adrian kommer til muligheter som kunne gitt utligning, men Egersunds keeper hadde en bra dag mellom stengene og nullen for dagen.

I det 83. minutt kommer Egersund på en farlig mulighet, Viktor Engh redder det første skuddet med returen fra Preben Fauskanger hadde han ingen mulighet på.

Kampen ender med 2-0 til Egersund men det er absolutt fremgang å spore for NFK-gutta som nå har tre hjemmekamper på rad i Staal Jørpeland kommende søndag kl. 14.00. Deretter kommer Ullern på besøk lørdag 18. juni kl. 16.00 før vi får besøk av Stabæk i 2. runde i cupen onsdag den 22. juni kl. 18.00.

Du er hjertelig velkommen til støtte gutta i disse viktige kampene.

FORHÅNDSOMTALE:

Ny seriekamp i PostNord-ligaen på mandag. NFK-gutta drar søndag til Egersund for å møte en tøff motstander.

Egersund har startet sesongen greir og ligger på tredjeplass på tabellen. Egersund er en klubb med store ressurser og målsetting om å spille i OBOS. Fjorårets kamper endte med tap 3-2 på Notodden mens kampen i Egersund ble vunnet 3-1. Egersund kommer fra en 2-1 seier borte mot Sotra.

NFK har hatt en tung start med dessverre mye skadefravær. Vi håper at det snart begynner å gå seg til og håper på en spennende kamp mot Egersund. NFK tapte 4-0 hjemme mot Fløy i forrige serieomgang.

Vi minner om at kampen kan ses på Direktesport ved å trykke her.