Egersund - NFK 1-3

En av årets beste kamper sett med NFK-øyne ble spilt i Egersund i dag. Seier 3-1 og en fantastisk lagseier som det bare er å gratulere NFK-gutta med.

Det var en meget regntung bane som møtte lagene i Egersund i dag. Men det var NFK som kom best i gang og etter få minutter var Melvin meget nære med å sende NFK i ledelsen men skuddet gikk til side for mål. Den regnvåte banen preget selvfølgelig spillet og Egersund kom til noen få muligheter men forsvaret med Andreas Smedplass i spissen ryddet opp i det som kom. I det 28. min. så viser Melvin seg frem. Han dribler rundt med to Egersund-forsvarere og fosser mot Egersund-keeper og setter ballen kontrollert i mål og NFK leder 1-0.

Så i det 42. min. forserer Kristian Kjeverud flott på NFKs høyreside, slår en perfekt crosser som treffer perfekt på hodet til Melvin, han styrer ballen perfekt i hjørnet utagbart for Egersunds keeper. Lagene går til pause med en fortjent NFK-ledelse 2-0.

Andre omgang starter med et Egersund-press, hjemmelaget som nå må score tre mål for at opprykksdrømmen skal leve videre. Etter 63 minutter tennes et lite håp for hjemmelaget da Patrik Johannesen setter et perfekt utført frispark fra 20 meter helt borte i hjørnet utagbart for Andreas i NFK-målet.

Reduseringen tenner selvfølgelig hjemmelaget og de presser på for å score flere mål. NFK ville det annerledes og ti minutter etter reduseringen kommer NFK på en av flere kontringer. Denne gangen er det Melvin som er nest sist på ballen da han server en flott ball til Jørgen Voilås som på flott vis dundrer inn 3-1 ledelse til NFK fra 16 meter og helt utenfor rekkevidden til hjemmelagets keeper.

Lufta går etter hvert ut av hjemmelaget da de innser at denne kampen ikke kan vinnes. Frustrasjonen sprer seg og hjemmelagets Patrik Johannesen ser det røde kortet da 90 minutter passeres og NFK kan sikre inn en meget fortjent seier 3-1.

All honnør til gutta i dag for en fantastisk lagseier og en innsats som det var moro å se. All honnør til Melvin som med sine to scoringer gjør at han ligger to mål bak toppscorer Abel Stensrud fra Skeid. Dessverre for Melvin så scorer Abel Stensrud seks mål mot et PATETISK Rosenborg2 lag som i dag taper 12-0 og som har gått igjennom sesongen på en pinlig måte og det er intet annet enn skremmende og trist at en av Norges beste og fremtredende klubber sender unge spillere rundt i Norge for å bli pissa på uke etter uke.

Vi vil uansett gratulere Skeid med et fortjent opprykk og ønsker de lykke til i neste års OBOS-liga!

Nå er det en kamp igjen og den er mot Vard Haugesund kommende søndag kl. 13.00. Husk også at årets bil-lotteri vil bli trukket i pausen. Velkommen for å støtte gutta i årets siste PostNord-kamp på Optime Arena!

Trykk her for å se alle fakta fra kampen.

FORHÅNDSOMTALE:

NFK-gutta er på plass i Egersund for årets siste bortekamp. I dag er det Egersund som er motstander.

Egersund kniver med Skeid om direkte opprykk til OBOS-ligaen men gikk på en gedigen og overraskende smell mot bunnlaget Rosenborg2 i forrige serierunde. I dag og siste runde går alle kampene på likt klokken 13.00. Skeid møter Rosenborg2 i dag mens Egersund møter NFK.

I årets første hjemmekamp på Optime Arena så endte det med Egersund-seier 3-2 i en jevnspilt kamp. Fjorårets kamp i Egersund endte med 3-0 seier til hjemmelaget i et vanvittig regnvær, noe som også kan bli tilfelle i dag da det er meldt om kraftig regnvær under kampen.

NFK kommer fra 2-2 mot Levanger i forrige serierunde. Henrik Gustavsen er ute med karantene og Willian Pozo er på landslagssamling med Cuba.

Kampen kan ses via Direktesport/Telen ved å trykke her.