Seier 1-0 borte mot Brattvåg

NFK-gutta drar hjem fra Brattvåg med en fortjent 1-0 seier i kofferten.

NFK startet som de har gjort i alle kampene så langt i år med et ensidig press mot motstanderens mål. Til tross for flere store muligheter men ingen nettkjenning før Melvin Frithzell nok en gang sender NFK i en fortjent ledelse 1-0 etter 38 minutter spilt. 

Brattvåg kommer til enkelte sjanser men keeper Maciej Raniowski er i det umulige hjørnet og har flere klasseredninger.

Lagene går til pause med 1-0 ledelse til NFK. Brattvåg gjør tre bytter i pausen, uten at det ser ut til hjelpe nevneverdig. Begge lagene kommer til flere muligheter men keeperne holder høy standard og NFK rir i land en meget fortjent og viktig 1-0 seier.

Kommende søndag kommer Vålerenga2 på besøk og du er hjertelig velkommen på Sætre.

Trykk her for kampfakta.

FORHÅNDSOMTALE:

Det er første gang Brattvåg og NFK møtes til kamp. Brattvåg har hatt en tøff start på sesongen. De startet med seier 3-0 borte over Træff. Deretter har det blitt tap mot Grorud, Vard og Vålerenga 2. Sist kamp mot Vålerenga 2 endte med 1-0 tap borte mot et sterkt VIF2-lag. Etter at de dro til Arendal med guttelaget sitt så fikk Brattvåg en helt annen motstand i hovedstaden. 

NFK kommer fra et blytungt tap mot Træff og håper på bedre uttelling når Brattvåg står for tur på onsdag.

Vi er meget spent og ser frem til oppgjøret mot Brattvåg. NFK drar til Brattvåg med denne troppen:

Maciej Raniowski, Adrian Berntsen, Jone Bjerkan, Tobias Bjørnstad, Melvin Frithzell, Trym Telle, Sebastian Jørgensen, Kristian Kjeverud Eggen, Sander Nordbø, Noah Riise, Hans Torjus Gampedalen, Alexander Rønning-Olsen, Mats Røisgaard, Abel Tjomsland og Jonas Torgersen Jonassen.

Vi ønsker gutta lykke til mot Brattvåg!

Trykk her for lagoppstillinger og kampfakta.

Fotball er som vi alle vet best på stadion, men er du forhindret fra å ta turen til Brattvåg så er det mulig å se kampen på Direktesport hvis du har abonnement. 

 

Annonse: