Årsbeste og 5-1 over Vard Haugesund

NFK-gutta avsluttet vårsesongen på glimrende vis da Vard Haugesund ble sendt hjem med 5-1 tap

Kampen startet med NFK-dominans fra første stund og hjemmelaget kom til flere sjanser. Men etter 15 minutter er det klart for 1-0 da Adrian Berntsen fra 20 meter plasserer ballen krysset og utagbart for Vard-keeperen.

Sju minutter senere er det Sander Nordbø sin tur som øker NFK-ledelsen til 2-0 på glimrende vis.

Vard kom mer med utover i omgangen men de få mulighetene de kom til ble meget effektivt stoppet av et glimrende forsvarsarbeid fra NFK-gutta.

Lagene gikk til pause med en meget fortjent ledelse 2-0 til de blå.

Andre omgangene startet også med mye NFK-dominans, og etter 72 minutter er det klart for 3-0 da Adrian Berntsen klinker ballen i krysset fra 15  meter. 

Noah Riise har kun vært på banen i to minutter da han sender Rallarberget til himmels igjen og fra kloss hold klinker inn 4-0 etter glimrende forarbeid fra Kristian Kjeverud.

I det 89. minutt får Vard en redusering da Andreas Endresen fyrer avgårde en markkryper helt borte i hjørnet og utagbart for Maciej Raniowski i NFK-buret.

Kampen var ennå ikke over og Kristian Kjeverud ville også på scoringslisten. Nesten en tro kopi av 2-0 målet til Adrian Berntsen da den godeste Kjeverud klinker ballen i krysset og fastsetter sluttresultatet til 5-1 til de blå.

Da kan man oppsummere og gratulere NFK-gutta med en meget solid vårsesong. Åtte seire, tre uavgjort og og tre tap gjør at gutta kan ta en velfortjent ferie og se frem til en spennende høstsesong.

Se all kampfakta her.

Annonse: