Årets viktigste kamp på lørdag

Årets siste hjemmekamp og den viktigste i PostNord-ligaen går av stabelen på Optime Arena kommende lørdag kl. 14.00

Det ligger an til meget høy spenning i topp og bunn av tabellen i PostNord-ligaen avdeling 1. Moss og Arendal gjør opp seg i mellom om hvem som rykker opp og hvem som må nøye seg med kvalik. Det er to kamper igjen og begge lagene står med 50 poeng. Kampen om opprykk lever helt inn og avgjøres i siste serieomgang da Arendal møter Odd2 på treningsbanen til Odd, mens Moss tar turen til Oslo for å møte Ullern.

Når det gjelder bunnstriden så er det avgjort at Øygarden og Staal Jørpeland rykker ned, mens den siste nedrykksplassen står mellom Notodden FK, Odd 2, Ullern og Vard Haugesund. Vard Haugesund har kun en kamp igjen som er borte mot opprykksjagende Moss på lørdag, mens de tre øvrige lagene har to kamper igjen. Trykk her for å se alle de resterende kampene i avdelingen.

Kampen mot Kvik Halden i våres endte med 3-0 seier til hjemmelaget. Kvik Halden har hatt en bra sesong og ligger på femteplass med 33 poeng og vant forrige serieomgang 3-1 hjemme mot Fløy.

NFK kommer fra 2-2 borte mot Sotra og har vunnet fire av de fem siste hjemmekampene på Optime Arena.

Vi håper at mange har anledning til å ta turen på Optime Arena på lørdag kl. 14.00 for å heie NFK-gutta fram til en ny hjemmeseier.

Trykk her for kampfakta og lagoppstillinger. (Lagoppstillinger kommer ca 75 min før kampstart)

 

Annonse: