Årets siste hjemmekamp mot Lyn på lørdag

Vi er kommet frem til årets siste hjemmekamp i årets PostNord-liga og Lyn som trenes av Jan Halvor Halvorsen kommer på besøk

Lyn spiller for opprykk til OBOS-Ligaen neste sesong. Lyn ligger helt likt med Egersund etter 24 spilte kamper og det er bare ett scoret mål mer for Egersund som skiller lagene.

NFK spiller for en flott fjerdeplass og laget viste flotte tendenser i Folkets kamp på forrige hjemmekamp da Arendal ble sendt hjem med 3-0 tap i sekken.

Vi har kun møtt Lyn en gang tidligere og det var i vårens kamp på Bislett som Lyn vant fortjent 4-0. Tiden har kommet for revansje, og NFK-gutta har meget god statistikk mot topplagene og det er bare Lyn de har tapt mot. Lyn er nyopprykket og har gjennomført en meget bra sesong. De er nå sikret minst play-off men Jan Halvor Halvorsen & co går selvfølgelig for direkte opprykk. Lyn møter Fram hjemme i den siste og avgjørende kampen. Lyn kommer fra en 2-1 seier på hjemmebane mot Vard Haugesund i forrige serierunde. I tillegg til Jan Halvor Halvorsen har også Lyn to andre ex-NFK’ere i sine rekker. Det er Ibba Laajab som var en flittig målscorer for NFK i 2008 og 2009 sesongene. I tillegg har de fjorårets NFK-keeper Viktor Gustavsen Engh.  

NFK kommer fra en tung bortekamp mot Ørn Horten hvor det ble tap 4-0 og NFK-gutta er meget sugne på å revansjere den svake Ørn-kampen, og kommer helt sikkert til å vise seg fra en annen side mot Lyn på lørdag.

Det har vært en fantastisk sesong for NFK-gutta og vi vil benytte anledningen til å takke alle som har bidratt og håper at riktig mange har anledning til å ta turen til Sætre for å støtte gutta i årets siste hjemmekamp.

Vi vil også minne om at alle vinnerne i Notodden FK og Snøgg Fotball sitt årlige billotteri vil bli presentert i pausen.  

Velkommen på kamp!

Kampfakta og lagoppstillinger finner du her.

Annonse: