Arendal - NFK 2-1

Det ender 2-1 til hjemmelaget i Arendal i en kamp som NFK så absolutt kunne fått både ett og tre poeng.

Kampen starter med at NFK får flere store sjanser med både Adrian Berntsen og Melvin Frithzell, dessverre er ikke marginene til stede og mot spillets gang er det Preben Skeie som header inn 1-0 til hjemmelaget etter 12 min.

NFK styrer mesteparten av banespillet men Arendal kommer mer med etterhvert utover i omgangen. Lagene går til pause med 1-0 til hjemmelaget.

2. omgang er bare fire minutter ut i andre omgang utligner NFK etter at William Husebø forserer flott fremover og Adrian Berntsen er sist på ballen som gir 1-1.

Det går desverre bare sju minutter før Arendal på nytt tar ledelsen på et skudd fra Kristian Strande fra 16 meter.

NFK fortsetter å kjøre på og vi er sikre på at Melvin utligner til 2-2 for så å se linjemann vinke for offside.

Til tross for god jobb av NFK-gutta som til tider fullstendig utspiller Arendal så vil det seg ikke foran kassa. All honnør til gutta som nå ser frem til Folkets Kamp mot Øygarden kommende lørdag kl. 15.15 på Optime Arena.

Her er det gratis inngang for alle, gratislotteri for alle tilskuerne med flotte premier i pausen, så det er bare å møte opp folkens.

Kampfakta fra denne kampen kan du se ved å trykke her

FORHÅNDSOMTALE:

I dag tar NFK-gutta turen til Arendal for å få revansje for 1-2 tapet på Optime Arena den 11. juli.

Arendal startet sesongen knallsterkt med seks strake seire og solid tabell-ledelse etter seks seriekamper. 14 kamper senere har de kun vunnet to kamper og ligger på fjerde plass med 33 poeng. Dette er nok ikke helt etter forventningen før sesongen da Arendal nok en gang var blant favorittene til å ta steget opp i OBOS-ligaen.

Arendal kommer fra 1-1 borte mot Fram i forrige serierunde. Arendal sammen med Øygarden er de eneste lagene som fortsatt ikke har bokført et hjemmetap. Kanskje det første hjemmetapet kommer i dag?

NFK kommer fra meget solide 7-2 hjemme mot Rosenborg 2. RBK2 er allerede klare for Norsk Tipping-Ligaen fra 2022 men likevel er det sterkt å score syv mål. NFK har helt lik statistikk på hjemmebane som på bortebane, fire seire, to uavgjort og fire tap. Selv om det kun ble spilt en halv sesong i fjor så stod NFK kun med en borteseier. Denne statistikken er sterkt forbedret i år og NFK-gutta ser veldig frem til dagens kamp på Norac Stadion i Arendal.

For deg som ikke tar turen til Arendal så har du muligheten for å se kampen på Telen eller Direktesport ved å trykke her.