Arendal - NFK 2-0

Kampen begynner uten de store mulighetene til noen av lagene. Både Snibb og Pozo kommer til muligheter for NFK uten og lykkes men George Bokwe ser ut til å ha god kontroll. 

Pozo kommer til NFKs største mulighet da han skyter fra 16 meter men keeper i full lengde slår til corner.

Etter 36 minutter kommer Arendal til skudd fra skrått hold i det lengste hjørnet og helt uten muligheter for George Bokwe.

Omgangen ebber ut med 1-0 ledelse i en forholdsvis jevnspilt omgang, men med NFK med de fleste mulighetene.

2. omgang slutter litt som den første slutter. Ingen av lagene kommer til de store mulighetene. Men de som kommer tar NFK-keeper seg av.

En kjempemulighet av Melvin alene med keeper men skuddet går utenfor.  Etter 73 minutter ander et Arendal-angrep opp med klabb og babb i feltet og Sander Aakvik Lille-Lovo er siste mann på ballen fra kloss hold.

Helt på tampen får også Pozo en stor mulighet men også denne ender uten tellende resultat og dermed ender oppgjøret med 2-0 til hjemmelaget.

Trykk her for å få kampinfo.

Da er det en kamp igjen før ferien og det er hjemme på Optime Arena kommende lørdag kl. 16.00 mot Ørn Horten.

 

FORHÅNDSOMTALE:

NFK-gutta drar i dag til Arendal for å møte Arendal i ny seriekamp i PostNord-ligaen

Arendal kommer fra et 3-1 tap borte mot Fløy forrige serierunde. De ligger nå på tredjeplass på tabellen nå med hele 10 poeng opp til Moss som leder suverent etter halvspilt sesong.

NFKs eneste seier så langt kom mot nettopp Arendal den 14. mai da NFK-gutta vant 2-0 på Optime Arena.

NFK har nå tre strake kamper uten tap og ser frem til å møte Arendal. Sist kamp var borte mot Vard Haugesund som endte 1-1.

Kampen kan ses på Direktesport ved å trykke her.

Annonse: