Voilås åpnet målkontoen

Fredagens treningskamp mot FK Jerv endte med 2-1 tap, men det var mye positivt å ta med seg videre.

Fredagens treningskamp mot FK Jerv endte med 2-1 tap, men dette var et steg i riktig retning for NFK. Gultrøyene ledet 1-0 til pause og doblet ledelsen til 2-0 i den andre omgangen før NFKs nysignering Jørgen Voilås (bildet) headet inn 2-1 på overtid etter en corner.

Laget mot FK Jerv (4-2-3-1):

Vasby, Hagen, Marthinussen, Gustavsen, Nordbø, Lothe, Holmen, Temte Hansen, Kjeverud Eggen, Voilås, Brekke

Innbyttere:

Grøtterud, Haslekås, Grooten, Svartdal, Berge, Tøsse, Dahl, Flaaten Olsen.

Fornøyd Erga

Hovedtrener Magnus Erga var fornøyd etter treningskampen mot FK Jerv og synes det så bedre ut i dag enn hva det gjorde for bare en uke siden.

- Jeg syns vi allerede ser bedre enn vi gjorde for en uke siden. Vi har en ny måte å spille på, samt flere nye relasjoner, så for oss handler det om å se progresjon fra kamp til kamp gjennom vinteren, sier Erga.

NFK presset FK Jerv høyt i store deler av kampen, men det ble slitne bein utover i den andre omgangen.

- 1 omgang er en god omgang får vår del, vi har ballen i store perioder samtidig som vi bruker ballen fornuftig. Vi er ofte i stand til å presse Jerv høyt, og vinner ballen flere ganger i gunstige situasjoner. Vi er kompakte og slipper til lite sjangser mot. Utover 2 omgang merker vi at vi begynner å bli slitne å klarer ikke opprettholde samme intensiteten i presset. Når vi vinner ballen taper vi den litt for raskt igjen, noe som gjør at Jerv får beholde ballen mer enn vi ønsker, men i perioder i 2 omgangen ser vi gode tendenser både i angrep og i forsvar. Alt i alt et riktig resultat og en god kamp av oss til å være treningskamp nummer to, fortsetter Erga.

FORNØYD: Hovedtrener Magnus Erga var fornøyd med det spillerne leverte<br />&nbsp;i dagens treningskamp.
FORNØYD: Hovedtrener Magnus Erga var fornøyd med det spillerne leverte
 i dagens treningskamp.

NFK jobber med en ny spillestil og samtidig skal flere nye ansikter bli kjent med både spillergruppa, klubben og Ergas nye spillestil. Inn mot fredagens treningskamp har spillerne fått nye fokusområder som skal jobbes med fremover.

- Våre fokusområder inn mot dagens kamp har vært forsvarspill med hovedfokus på det høye presset. Jeg syns vi ser igjen mye av det vi har trent på i dagens kamp, samt at vi prøver å dominere med ballen så mye vi kan. Vi skal forsette å jobbe videre med forsvarsspillet, samt tydeliggjøre våre spillprinsipper. Vi gleder oss allerede til lørdag og kampen mot KFUM, avslutter Erga.

Neste treningskamp er mot KFUM i LSK-hallen lørdag 16. februar kl. 16.30.