Viking - NFK: 3-1

Viking vant søndagens kamp 3-1 på SR-Bank Arena.

Viking - Notodden FK: 3-1 (2-1)
6. serierude, OBOS-ligaen
SR-Bank Arena
6. mai, kl. 18.00

NFK gjestet Viking på SR-Bank Arena og det var hjemmelaget som tok initiativet i kampen og skapte flere store målsjanser i den første omgangen. Vikings toppscorer Zlatko Tripic sendte hjemmelaget i ledelsen etter 29.minutter da han kom alene med Johansson og plasserte ballen ned i den høyre hjørnet. To minuttere senere fikk Erlend Hustad ballen inne i 16-meteren og banket inn 1-1 på SR-Bank Arena.

Etter utligningen til Hustad var det mange som trodde det skulle stå uavgjort til pause, men to minutter før hvilen la Viking inn fra høyre og der dukket Fredrik Torsteinbø opp og sendte hjemmelaget tilbake i ledelsen. Stillingen var 2-1 til pause i en omgang der det var Viking som hadde ballen mest og skapte de største sjansene.

I den andre omgangen fikk ikke NFK snudd kampbildet og det var hjemmelaget som fortsatte presset mot NFKs mål. Etter 77.minutter fikk Fredrik Torsteinbø ballen inne i 16-meteren og gjorde ingen feil alene med Johansson og økte hjemmelagets ledelse til 3-1.

Viking vant kampen fortjent 3-1. Nå skal vi rette fokuset inn mot førstkommende onsdag. Da kommer Odd på besøk til Idrettsparken i 3. runde NM. Kampen har avspark kl 18.00.

Se høydepunktene fra kampen her.

Kampfakta

Mål:
1-0 29.min, Zlatko Tripic
1-1 31.min, Erlend Hustad
2-1 43.min, Fredrik Torsteinbø
3-1 77.min, Fredrik Torsteinbø

Laget til NFK: Jonatan Johansson, Even Parkstad, Michael Ledger, Martin Strange, Jonathan Asp, Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Akinbola Akinyemi, André Bakke, Erlend Hustad, Erik Midtgarden

Innbyttere: Espen Vasby, Josh Robson, Jefrey Perez Stoof, Kjetil Tøsse, Filipe Ferreira, Andreas Hoven, Amani Mbedule

Benyttede innbyttere: Andreas Hoven (62.min), Kjetil Tøsse (24.min), Filipe Ferreira (14.min)