Velta matchvinner mot Vindbjart

Borgar Velta ble matchvinner da NFK vant 2-1 borte mot Vindbjart.

I strålende sol var det en tøff bortekamp som ventet for NFK når Vindbjart var motstander i Vennesla.

Den første omgangen var NFK det beste laget og skapte de største sjansene. Ti minutter ut i den andre omgangen kom Ole Marius Aasen fri i bakrommet og spilte ballen videre til Martin Holmen som bredsidet ballen i det lengste hjørnet og ga NFK ledelsen 0-1.

Ti minutter før slutt fikk Vindbjart tildelt straffespark. Straffen satte Gausdal sikkert i mål og utliknet for Vindbjart.

Borgar Velta ble byttet inn ti minutter før slutt og fikk sin mulighet fem minutter før slutt. Ole Marius Aasen driblet hele Vindbjart-laget og spilte ballen videre til Borgar inne i feltet. Velta gjorde ingen feil og banket ballen i nettet og sendte NFK opp i 2-1 ledelse.

Dette var en fantastisk opplevelse og jubelen var selvagt stor i garderoben etter kampen.

Se høydepunktene fra kampen her.

Kampfakta

Vindbjart - Notodden FK: 1-2 (0-0)
PostNord-ligaen, serierunde 12
Moseidsmoen, Vennesla