Ute av cupen etter straffekonk

Det måtte ekstraomganger og straffekonkurranse til for å avgjøre kampen mot Odd.

Notodden FK - Odd: 1-1 (1-1) eeo. 2-4 etter straffekonkurranse
3. runde NM
Idrettsparken
9. mai, kl. 18.00
Tilskuere: 1158 

NFK fikk en pangstart på kampen etter to minutter da Kjetil Tøsse la inn fra venstre til Filipe Ferreira som hadde plassert seg i god skuddposisjon. Han fikk til slutt ballen av Tøsse og sendte NFK i ledelsen med et nydelig skudd fra 17 meter. Etter den tidlige ledelsen var Amani Mbedule nære på å øke ledelsen for NFK, men ballen snek seg like utenfor stolpen til Odds keeper Myhra.

Like før pause dukket Stefan Mladenovic opp inne i boksen og utlignet for gjestene. Stillingen var 1-1 til pause, i en omgang der NFK produserte flere store målsjanser. Espen Vasby vartet opp med flere redninger av øverste hylle og ble fortjent kåret til NFKs beste spiller.

Høyt balltempo og det varme været sørget for at det ble mange slitne bein i den andre omgangen for begge lagene. Det ble ikke flere scoringer og det måtte ekstraomganger og straffekonk til for å kåre en vinner.

I straffekonken ble Odds keeper Viljar Myhra den store helten for gjestene med sine tre redninger. Dermed kunne Odd slippe jubelen løs for avansement til 4. runde i cupen.

Vi skal være stolte av den innsatsen som blir lagt ned i dag mot et godt Eliteserie-lag. Nå skal vi restituere kroppene godt og gjøre oss klare for neste kamp i OBOS-ligaen.

Neste hjemmekamp er førstkommende søndag 13. mai kl 18.00 mot Tromsdalen.

Kampfakta

Mål:
1-0 2.min, Filipe Ferreira
1-1 41.min, Stefan Mladenovic

Laget til NFK: Espen Vasby, Josh Robson, Jefrey Perez Stoof, Steffen Jenssen, Jonathan Asp, Martin Holmen, Filipe Ferreira, Kjetil Tøsse, Andreas Hoven, Erik Midtgarden, Amani Mbedule

Innbyttere: Jonatan Johansson, Even Parkstad, Martin Strange, Henrik Gustavsen, Akinbola Akinyemi, André Bakke, Erlend Hustad.

Benyttede innbyttere: Henrik Gustavsen, Akinbola Akinyemi, Erlend Hustad.

Annonse fra Obos-ligaen: