Uavgjort mot R.B. Linense

Amani Mbedule og Erlend Hustad målscorere i 2-2 kampen mot R.B. Linense.

NFK tok ledelsen etter kun syv minutter på Santa Maria Polo Club i Marbella. Amani Mbedule ble fikk ballen ute på høyresiden og tok med seg ballen inn på hjørnet av sekstenmeteren før han plasserte ballen i det lengste hjørnet.

Real Balompédica Linense utlignet etter 24.minutter. Martin Strange gjorde en fantastisk jobb og blokkerte ballen ved to anledninger, men etter mye "klabb og babb" inne i egen sekstenmeter fikk en Real Balompédica Linense-spiller satt ballen i mål.

Syv minutter før pause gikk spanjolene opp i ledelsen da en angriper stjal ballen fra forsvaret og serverte ballen videre til en lagkamerat som sendte Real Balompédica Linense i ledelsen.

Erlend Hustad ble byttet inn på slutten av kampen og fikk æren av å sette inn 2-2 like før slutt da ballen ble nærmest liggende på målstreken etter en corner. Dette var en god kamp av NFK som fikk god motstand av det spanske laget Real Balompédica Linense.

Neste treningskamp er på søndag mot Åsane. Kampen spilles på samme bane.

Kampfakta

Notodden FK - Real Balompédica Linense: 2-2 (1-2)
Treningskamp
Santa Maria Polo Club, Marbella
15. mars, kl. 16.30

Mål:

• 7. min: 1-0 Amani Mbedule
  • 24. min: 1-1, R.B. Linense
  • 38. min: 1-2, R.B. Linense
  • 89. min: 2-2, Erlend Hustad

Laget til NFK:

Espen Vasby, Even Parkstad, Jeffrey Stoof, Martin Strange, Jonatan Asp, Martin Holmen, Akinbola Akinyemi, Filipe Ferreira, André Bakke, Amani Mbedule, Martin Brekke

Innbyttere: Kim Bjørkesett, Kjetil Tøsse, Henrik Gustavsen, Andreas Hoven, Erlend Hustad.

(Alle utespillerne på benken ble byttet inn i løpet av den andre omgangen).