Tøsse med ny kontrakt

Kjetil Holand Tøsse signerte i dag en ny ettårskontrakt med Notodden Fotballklubb.

Kjetil Holand Tøsse signerte i dag en ny kontrakt med Notodden Fotballklubb. Den nye avtalen gjør han til NFK-spiller ut 2019.

Kjetil er nå klar for en ny sesong etter overgangen til NFK i 2016 og fortsetter også med studie på Universitet i Notodden.

- Jeg er glad og takknemlig for at klubben vil ha meg med videre. Jeg har blitt veldig glad i klubben, supportere og byen. Nå har jeg bodd 2,5 år i Notodden og får samtidig fortsette på studie mitt på Universitetet i Notodden, sier Tøsse.

- Jeg har høye ambisjoner både for meg selv og laget i 2019. Gleder meg til å komme i gang og ta fatt på en ny spennende sesong, avslutter Tøsse.

Vi er glade for at Kjetil er med oss videre og ønsker han lykke til med den kommende sesongen!