Tapte mot serielederen

NFK tapte til slutt bortekampen mot Aalesund 3-1.

Aalesunds FK - Notodden 3-1 (1-1)
Color Line Stadion
22. september 2019
OBOS-ligaen, runde 24

Hjemmelaget Aalesund scoret allerede etter fire minutter når Agdestein fikk stå alene inne i feltet. NFK gikk rett i angrep etter sjokkåpningen og utlignet ved Marco Tagbajumi. Even Parkstad vant ballen og slo inn til Tagbajumi som kunne bredside inn 1-1 til stor jubel for NFK.

Stillingen var 1-1 til pause i en omgang hvor Aalesund hadde de fleste sjansene, men også NFK hadde sine muligheter.

I den ander omgangen fikk NFK straffe etter bare noen minutter. Marco Tagbajumi fikk muligheten til å score sitt andre for dagen, men satte straffen like utenfor målet til Aalesund. Etter 53. minutter løp Castro seg fri inne i boksen og stanget inn 2-1 til hjemmelaget. Samme mann skulle øke til 3-1 etter 69. minutter da en corner ble ble slått rett i mål.

Dermed ble det 3-1 i en kamp der NFK hadde sine muligheter, men ble straffet hardt av serielederen som ble for sterke over 90. minutter. NFK reiser hjem til Notodden mandag morgen.

Neste kamp er hjemme mot Jerv søndag 29. september kl. 18:00.

Kampfakta

Mål:
1-0 4.min, Agdestein
1-1 6.min, Tagbajumi
2-1 53.min, Castro
3-1 69.min, Castro

Laget mot Aalesund:

Espen Vasby
Even Parkstad
Michael Ledger
Henrik Gustavsen
Morten Renå Olsen