Tap på Fosshaugane Campus

NFK ledet til pause, men Sogndal kom sterkt tilbake og snudde kampen.

Sogndal - Notodden FK: 4-1 (0-1)
14. april, kl. 18:00
3. serierunde, OBOS-ligaen
Fosshaugane Campus

Se høydepunkter fra kampen her:

NFK kom godt i gang med kampen på Fosshaugane Campus og tok fortjent ledelsen etter 12. minutter. André Bakke driblet seg forbi Sogndal-forsvaret og banket ballen ned i den venstre hjørnet. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til NFK.

I den andre omgangen var det hjemmelaget som tok over spillet og satte inn 1-1 etter 51. minutter. Like etter var kampen snudd til 2-1. Hjemmelaget økte både til 3-1 og 4-1 før dommer blåste av kampen. Det var en skuffet gjeng i garderoben etter kampen som ikke tok vare på den gode førsteomgangen i Sogndal.

Rallarberget var på plass i dag og dere skal vite at spillerne setter utrolig stor pris på støtten dere gir dem.

Neste kamp for NFK er borte mot Jerv søndag 22. april kl. 18.00.

Kampfakta

Mål:

• 0-1 12. min André Bakke,
  • 1-1 51. min Alioune Ndour
  • 2-1 62. min Alioune Ndour
  • 3-1 77. min Martin Ramsland
  • 4-1 82. min Sigurd Hauso Haugen

Laget til NFK: Jonatan Johansson, Christian Dahle Borchgrevink, Steffen Jenssen, Michael Ledger (Martin Strange i 24 min), Josh Robson, Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Gaston Salasiwa, Martin Brekke (Erik Midtgarden i 5 min), Erlend Hustad (Abubakar Ibrahim i 18 min), André Bakke