Tap mot Sotra

NFK tapte bortekampen mot Sotra 3-0.

4. serierunde, Postnord-ligaen
Sotra - NFK: 3-0 (1-0)
1. august, kl 14:00, Straume Stadion

NFK gjorde tre bytter på laget som startet sist helg i 1-0 seieren mot Odd 2. William Husebø, Kristian Kjeverud Eggen og Sjur Lothe kom inn i dagens startellever som møtte Sotra borte på Straume Stadion.

Hjemmelaget Sotra var det beste laget i den førte omgangen og fikk kampens første mål etter 25 minutter. Stillingen var 1-0 til hjemmelaget etter de første 45 minuttene. Sotra satte inn 2-0 i åpningsminuttene av den andre omgangen og da ble det vanskelig for NFK og komme seg tilbake i kampen igjen. NFK fikk det ikke helt til offensivt og det ble for vanskelig mot Sotra som forsvarte seg godt og vant til slutt fortjent 3-0 på Straume Stadion.

NFK avsluttet kampen med to lokale spillere på banen samtidig. Espen Hagen spilte de siste 15 minuttene og Eirik Haugen Haslekås fikk sin debut for A-laget når han ble byttet inn og fikk spille de siste fem minuttene av kampen.

Neste kamp er borte mot Asker søndag 9. august kl 16:00.