Tap mot divisjonskollegaen

NFK tapte treningskampen mot Arendal 2-0 i Telemarkshallen.

Det ble en jevnspilt kamp i Telemarkshallen hvor Arendal tok ledelsen på straffe etter 7. minutter og ledet 1-0 til pause. NFK presset Arendal høyt i banen og fikk sine muligheter foran mål, men spillerne tok ikke godt nok vare på dem. NFK leverte en god omgang selv om Arendal ledet til pause.

I den andre omgangen var det fortsatt krefter igjen i beina til spillerne som kom seg til flere muligheter. Arendal var mer effektive enn våre spillere foran mål og satte inn 2-0 etter 68. minutter.

Det ble etterhvert mye bytter på NFK-laget og kampen endte 2-0 i Telemarkshallen. Det ble en god gjennomkjøring for mange spillere som fikk verdifulle spilleminutter i beina. Selv om det ble nok et tap i dagens treningskamp skal vi være tålmodige og ta med oss det som er positivt og være fornøyde med at vi tar nye steg hver eneste uke.

Neste treningskamp er hjemme mot Pors på Optime Arena fredag 28. februar.

Laget mot Arendal (4-2-3-1):

Espen Vasby
Even Parkstad
Nicholas Marthinussen
Henrik Gustavsen
William Schjølberg Husebø
Sjur Lothe
Martin Holmen
Jørgen Voilås
Kjetil Tøsse
Sebastian Temte Hansen
Martin Brekke

Innbyttere:

Bror Grøtterud, Espen Hagen, Christian Dahl, Nasrat Haydari, Jens Hoff (prøvespiller), Roald Berge, Daniel Grooten, Kristian Kjeverud Eggen.