Tap i Trondheim

Steffen Jenssen sendte NFK i ledelsen i første omgang, men Nardo snudde kampen og vant til slutt 2-1.

Kampen var bare noen minutter gammel da Jonatan Johansson ble liggende nede etter en duell. Jonatan fikk en kraftig smell i hodet og ble til slutt byttet med Espen Vasby etter 18.minutter.

NFK presset på og fikk til slutt scoring ved Steffen Jenssen som rev seg løs fra to Nardo-forsvarere og headet inn 0-1 på Nissekollen Kunstgress. Lagene gikk til pause og NFK ledet fullt fortjent.

I den andre omgangen fortsatte NFK å skape målsjanser, men dessverre ble dem ikke omsatt til scoringer. Nardo benyttet sine muligheter og fikk først utliknet ved Daniel Bekkevold, før Jørgen Solli sendte Trondheimslaget opp i ledelsen tolv minutter før slutt.

NFK presset de siste ti minuttene, men de helt store sjansene uteble.

Det var gledelig å se så mange NFK-supportere i Trondheim. Nærmere 15 supportere var på plass og støttet gutta fra Notodden.

Kampfakta

Nardo FK - Notodden FK: 2-1 (0-1)

Mål:
0-1 28.min Steffen Jenssen
1-1 68. min Daniel Bekkevold
2-1 77. min Jørgen Solli

Laget til NFK (4-3-3):

Jonatan Johansson (Espen Vasby 72.min),

Even Parkstad Johansen, Steffen Jenssen, Borgar Velta, Filip Almström,

Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Eric Kitolano,

Andre Bakke (Mbedule 12.min), Erlend Hustad (Ole Marius Aasen 15.min), Erik Midtgarden

Innbyttere: Espen Vasby, Martin Strange, Jeffrey Perez Stoof, Kjetil Tøsse, Ole Marius Aasen, Amani Mbedule.