Storspilte mot Strømmen

NFK storspilte og tok tre poeng hjemme mot Strømmen.

Foto: Telen.no

I strålende sol var det NFK som styrte kampen i Idrettsparken. Kampen var 16. minutter gammel da André Bakke driblet seg fri på venstrekanten og la inn til Martin Brekke som sendte NFK i ledelsen i det som var hans kamp nummer 100 for klubben. Publikum i Idrettsparken var fornøyd med NFK som ledet fullt fortjent 1-0 til pause.

I den andre omgangen fortsatte NFK å styre kampen og doblet ledelsen etter 55. minutter. Bakke brukte igjen farten sin på venstrekanten, driblet seg fri og banket inn 2-0 til stor jubel for spillere og publikum i Idrettsparken. Drøye fem minutter senere la Even Parkstad på til 3-0 etter en strålende heading på corneren fra Martin Holmen.

Nå får spillerne en sommerpause fra fotball og OBOS-ligaen frem til torsdag 11. juli.

Siste kamp

Søndagens kamp mot Strømmen var Erlend Hustad og Jonatan Johansson sin siste kamp for Notodden Fotballklubb. Johansson vender tilbake til Sverige, mens Hustad blir Brann-spiller fra 1. juli.

Vi takker begge to for tiden i NFK og ønsker dem lykke til videre!

Kampfakta

Mål:

1-0 16.min, Brekke
2-0 55.min, Bakke
3-0 62.min, Parkstad

Laget mot Strømmen IF:

Espen Vasby
Even Parkstad
Steffen Jenssen
Henrik Gustavsen
Morten Renå Olsen
Kjetil Tøsse (Ut etter 81.min)