Storseier i Levanger

NFK spilte en god bortekamp mot Levanger og vant til slutt 3-0.

Levanger - Notodden FK: 0-3 (0-0)
28. serierunde, OBOS-ligaen
TOBB Arena Levanger
28. oktober, kl. 18.00

Kveldens kamp mot Levanger endte til slutt med 3-0 seier til NFK. Den første omgangen var jevnspilt og stillingen var 0-0 til pause. I minusgradene på TOBB Arena hevet NFK seg i den andre omgangen og vant til slutt 3-0 mot Levanger.

Steffen Jenssen sendte NFK i ledelsen etter 70. minutter etter en dødball fra Filipe Ferreira. Henrik Gustavsen ble byttet inn etter 82. minutter og brukte kun to minutter på å doble NFKs ledelse med en nydelig scoring. Tre minutter på overtid satte Erlend Hustad inn NFKs tredje for kvelden etter en strålende pasning fra Kjetil Tøsse.

Dette var en veldig god borteseier og gir laget masse energi inn mot en viktig serieavslutning.

Neste kamp er hjemme mot Florø søndag 4. november kl. 12.00.

Kampfakta

Mål:
0-1, 70.min, Jenssen
0-2, 84.min, Gustavsen
0-3, 90+3, Hustad

Laget til NFK: Jonatan Johansson, Josh Robson, Calvin Mac Intosch, Steffen Jenssen, Jonathan Asp, Mathias Gjerstrøm, Gaston Salasiwa, Filipe Ferreira, André Bakke, Martin Brekke, Erlend Hustad

Innbyttere: Espen Vasby, Kjetil Tøsse (2.min), Michael Ledger, Martin Strange, Henrik Gustavsen (8.min), Erik Midtgarden (8.min)

Se høydepunkter fra kampen her.