Sterkt poeng mot KFUM

Kveldens kamp mot KFUM endte uavgjort 1-1.

Foto: Telen

Notodden FK - KFUM : 1-1 (1-0)
Idrettsparken
1. september 2019
21. serierunde, OBOS-ligaen

NFK fikk en god start på kampen og tok ledelsen 1-0 etter 20. minutter ved Martin Brekke. Gustavsen vant ballen på midtbanen før Tagbajumo gjorde en god jobb og serverte ballen til Brekke som satte ballen sikkert i mål fra 7 meter. Publikum i Idrettsparken var godt fornøyde med de første 45. minuttene og ga spillerne stående applaus til pause på stillingen 1-0.

I den andre omgangen tok bortelaget mer over og hadde ballen i store perioder. NFK fikk noen fine muligheter på overganger og forsvarte seg godt. Det gikk mot tre poeng til NFK, men ti minutter før slutt dukket Tavakoli opp på bakre stolte og utlignet til 1-1 som ble sluttresultatet.

Takk til alle som møtte opp i Idrettsparken i kveld for å støtte laget. Det betyr utrolig mye for spillerne og klubben.

Neste helg er det spillefri i OBOS-ligaen. Det betyr at neste kamp er borte mot Sandnes Ulf 15 september.

Kampfakta

Mål:
1-0 20.min, Brekke
1-1 79.min, Tavakoli

Laget mot KFUM

Espen Vasby
Josh Robson
Steffen Jenssen
Michael Ledger
Morten Renå Olsen
Kjetil Tøsse (Ut etter 78.min)
Henrik Gustavsen