Sparebank1 Telemark øker samarbeidet med NFK

Sparebank1 Telemark har signert ny avtale med Notodden FK.

Jan Berge har på vegne av Sparebank1 Telemark signerte en ny forbedret avtale for 2019 og han sier at banken er veldig godt fornøyd med samarbeidet med Notodden FK og han sier videre at han har god tro på at klubben skal klare å etablere seg på det nest øverste nivået i norsk fotball. Sparebanken1 Telemark ønsker å være en god støttespillere for lag og foreninger i Telemark og ønsker klubben lykke til med sesongen 2019.

"Jeg har god tro på at klubben skal klare å etablere seg på det nest øverste nivået i norsk fotball."

— Jan Berge

Vi i Notodden FK er svært glad for rausheten fra Sparebanken1 Telemark. At de nå øker sitt bidrag med 50% viser at banken er fornøyd med klubben og samtidig er dette en god signaleffekt for eksisterende og nye samarbeidspartnere i Notodden FK.