Smartfish er med på laget

NFK fortsetter samarbeidet med Smartfish i 2018-sesongen.

NFK A-lag har brukt Smartfish Recharge i 2017-sesongen, og fortsetter samarbeidet i 2018. Spillerne bruker dette etter kamp samt etter ukens tøffeste økter. Store klubber som Tottenham og Benfica har valgt Smartfish som offisiell leverandør av sports ernæringsdrikker.

Dette skriver Smartfish om produktet på sine nettsider,

"Smartfish Recharge High Protein egner seg for bruk etter trening og konkurranse for stimulert muskelrestitusjon. Personer som trener hardt har et økt behov for DHA og EPA fettsyrer.

I en velsmakende blanding av juice fra aroniabær, granateple, eple og pære får du myseproteiner, aminosyren leucin, vitamin D og de marine fettsyrene DHA og EPA. Proteinene og fettsyrene DHA og EPA virker synergisk, og kliniske studier indikerer at proteiner kan ha bedre virkning på musklene sammen med DHA og EPA-fettsyrer enn alene."

Les mer om Smartfish her.

Bilde 07.02.2018, 17 39 55