Slik kan du støtte NFK

Det er mange måter å støtte klubben på og vi jobber hver dag for å bli litt bedre på alt vi gjør. Her er ulike måter å støtte klubben på:

• Møt opp på kamp!

• Støtt NFK ved å kjøpe sesongkort.

• Støtt Notodden FK gjennom grasrotandelen i Norsk Tipping.

• Støttemedlemskap

• Støtt Notodden FK gjennom kjøp av NFK-brødet på Spar Heddalsveien. Kr. 1,- av hvert solgte brød tilfaller barne og ungdomsavdelingen i Notodden FK.

• Støtt Notodden FK ved å fyllle tanken din på Statoil 1-2-3 Tuven.

• Gi klubben gave gjennom Vipps.
    Vippsnr: 136 064

• Gi klubben gave til vårt kontonummer: 2610 11 87232. Husk å merke innbetalingen med "Gave til Notodden FK".

• Til informasjon så gir denne type gave deg et skattefradrag på 24% for 2017 og 23% for 2018. Minimumsinnbetaling for skattefradrag er kr. 500,- og maksimums innbetaling er kr. 30.000,-.

• Støtt Notodden FK ved å kjøpe strøm fra Rallarkraft.

• Støtt Notodden FK ved å benytte Sparebank1 Telemark som din bankforbindelse.

• Støtt Notodden FK ved å benytte våre samarbeidspartnere når du foretar dine innkjøp.
    Se oversikt over våre samarbeidspartnere her.

Vi setter stor pris på alle som støtter klubben!