Slik blir sesongoppkjøringen

Mandag 8. januar er spillerne tilbake på treningsfeltet og starter forberedelsene til OBOS-ligaen 2018.

Notodden Fotballklubb serieåpner hjemme mot Levanger 2. april. Før det skal laget spille flere treningskamper og reiser en uke til Spania.

Treningsleir

Fredag 19. januar kommer Eliteserie-laget Sandefjord Fotball til Notodden. Laget fra Sandefjord har vært en fast motstander for NFK de siste årene i Sandefjord, men i år skal kampen spilles i Idrettsparken. Geir Ludvig Fevang er konstituert hovedtrener i Sandefjord Fotball etter at Lars Bohinen tok over Aalesund FK.

Etter kampen mot SF følger treningskamper mot Jerv, Bærum, KFUM og Arendal. Før spillerne setter kursen sørover for en ukes treningssamling i Marbella, Spania. Etter treningsleiren i Spania venter Odd på Skagerak Arena i den siste testen før seriestart.

Slik spilles treningskampene:

• Fredag 19/1,
    Notodden FK - Sandefjord Fotball
    Idrettsparken kl. 15.00.

• Fredag 2/2,
    Notodden FK - Jerv
    Idrettsparken kl. 15.00.

• Lørdag 17/2,
    Notodden FK - Bærum
    Idrettsparken kl. 14.00.

• Lørdag 3/3,
    KFUM - Notodden FK
    KFUM kl. 12.00.

• Lørdag 10/3,
    Arendal - Notodden FK
    Pors Stadion kl. 11.30.

• Tirsdag 12.- 19. mars
    Treningsleir Marbella, Spania.

• Mandag 26/3,
    Odd - Notodden FK
    Skagerak Arena, Tidspunkt kommer senere.

Disse kampene er klare. Det kan komme endringer underveis, men dette er utgangspunktet.

NFK møter til sin første trening mandag 8. januar kl 16.00 i Idrettsparken.

Jonatan, Jeffrey og Henrik gleder seg til en ny treningsleir i Spania.