Seriestart mot Kongsvinger

Søndag kl. 18.00 møter vi Kongsvinger på Gjemselund.

Kongsvinger - Notodden FK
31. mars, kl. 18:00
1. serierunde, OBOS-ligaen
Gjemselund

Sesongoppkjøringen er over og nå kommer det spillerne har trent for hele vinteren. Tre seiere, tre uavgjort og ett tap er fasit etter vinterens treningskamper, men ingen poeng har blitt delt ut enda. Søndag er det serieåpning i OBOS-ligaen og NFK reiser til Gjemselund for å møte Kongsvinger.

Stemningen i laget er god og spillerne gleder seg til å spille om 3 poeng igjen. Følg med på NFKs sosiale medier for å se spillernes forberedelser til seriestarten og hold deg oppdatert på hva som skjer i klubben.

FUNNEMARK: Spillerne låner biler av Funnemark denne helgen.

Lørdag formiddag var laget samlet i Idrettsparken og gjennomført sin siste trening før søndagen kamp mot KIL. Etter treningen var det felles avreise til Gardermoen. Her skal spillerne bo på hotel over til søndag og gjøre sine siste forberedelser.

Søndagens kamp har avspark kl. 18:00 på Gjemselund.

Dersom du ikke får sett kampen mot KIL kan du få oppdateringer på Twitter fra klokken 18:00.