Serielederen ble for sterk

Aalesund vant søndagens kamp på Color Line Stadion.

Aalesund FK - Notodden FK: 3-0 (1-0)
Tilskuere: 4417
14. serierunde, OBOS-ligaen
Color Line Stadion
24. juni, kl. 18.00

Aalesund ble for sterke på Color Line Stadion og vant til slutt søndagens kamp 3-0. NFK yppet seg til tider med hjemmelaget i den første omgangen, men Aafk tok ledelsen i kampen etter 32. minutter ved Robert Sandnes og ledet 1-0 til pause. I den andre omgangen ble forskjellen på lagene større og hjemmelaget økte ledelsen til 2-0 ved Torbjørn Agdestein etter 71.minutter før et selvmål mot slutten av kampen gjorde at det endte 3-0 på Color Line Stadion.

Stor takk til alle bortesupportere som tok den lange turen til Ålesund for å støtte gutta.

Neste kamp for NFK er hjemme mot Mjøndalen tirsdag 3. juli kl. 19.00.

Se høydepunktene fra kampen her.

Kampfakta

Mål:
1-0 32.min, Robert Sandnes
2-0 71.min, Torbjørn Agdestein
3-0 80.min, Selvmål

Laget til NFK: Jonatan Johansson, Jonatan Asp, Steffen Jenssen, Michael Ledger, Even Parkstad Johansen (Amani Mbedule i 24 min), Henrik Gustavsen, Martin Holmen, Filipe Ferreira (Kjetil Tøsse i 9 min), Erik Midtgarden, Erlend Hustad (Josh Robson i 30 min), Martin Brekke

Innbyttere: Espen Vasby, Jeffrey Stoof, Martin Strange, Josh Robson, Kjetil Tøsse, Andreas Hoven, Amani Mbedule

Bilder fra kampen: