Regionalt mesterskap i straffer 2018

Nå har du mulighet for å vise dine straffeferdigheter i Idrettsparken 20. oktober 2018.

Regionalt mesterskap i straffer 2018

• Dato: 20. oktober
  • Sted: Idrettsparken
  • Lag: 4 utespillere + 1 keeper
  • Aldersgrense: 16 år
  • Pris: 100,- pr. person (lagsavgift 500,- + gebyr på 29,-)

Konkurransen gjennomføres med lag som består av fem spillere, fire utespillere og en keeper. Vinnerlaget kåres etter cup-prinsippet, hvor vinnerlaget går videre og taperlaget blir slått ut.

Aldergrense er 16 år, utover det kan alle delta, aktive og amatører/old-boys, kvinner og menn.

Påmeldingsavgiften er kr. 100,- pr. person og betales inn som en lagsavgift kr. 500,- + gebyr på kr 29,-.

Konkurransen vil bli gjennomført i Idrettsparken på Notodden lørdag 20. oktober 2018.

Vi kommer tilbake med kampoppsett osv etter hvert som vi får påmeldte lag. Som i fjor prøver vi å få til en sosial happening etter finalen, hvor det blir premieutdeling osv.

Spørsmål?

Spørsmål rundt konkurransen kan rettes til Jonny Pettersen på tlf 932 17 385 eller Trond Henning Hansen på tlf 948 01 187

Registrering og betaling av lagsavgift:

Ved påmelding av lag trenger vi en kontaktperson eller lagleder som representerer laget.

• Legg inn navn på laget
  • Legg inn navn på spillerne med fødselsdato
  • Legg inn mailadresse og mobilnr til kontaktperson

VISA og MasterCard kan benyttes som betalingsmiddel