Poengdeling mot Mjøndalen

Søndagens kamp mot Mjøndalen endte uavgjort 1-1.

Mjøndalen - Notodden FK: 1-1 (0-0)
22. serierunde, OBOS-ligaen
Isachsen Stadion
2. september, kl. 18.00

NFK tok ledelsen i kampen etter 24.minutter da André Bakke løp seg fri på venstrekanten og la inn i feltet til Martin Brekke. Avslutningen fra kantspilleren touchet Martin Holmen inne foran mål og NFK kunne juble for ledelse på Isachsen Stadion.

I den andre omgangen utliknet hjemmelaget til 1-1 ved innbytter Boye etter 64. minutter. Kampen endte uavgjort 1-1 og NFK tok med seg et viktig bortepoeng mot et opprykksjagende Mjøndalen.

Rallarberget fylte opp store deler av bortefeltet og lagde god stemning hele kampen.

Neste kamp for NFK er tirsdag 18. september hjemme i Idrettsparken. Dette er FOLKETS KAMP og betyr gratis inngang for alle!

Kampfakta

Mål:
0-1, 24.min, Holmen
1-0 64.min, Boye

Laget til NFK (4-3-3):

Keeper: Jonatan Johansson

Forsvar: Martin Strange, Calvin Mac Intosch, Steffen Jenssen, Jonathan Asp

Midtbane: Martin Holmen, Mathias Gjerstrøm, Gaston Salasiwa

Angrep: Martin Brekke, Erlend Hustad, André Bakke

Innbyttere: Espen Vasby, Josh Robson (2.min), Kjetil Tøsse, Henrik Gustavsen (10.min), Filipe Ferreira, Amani Mbedule, Erik Midtgarden (14.min)