Poengdeling mot Åsane

Søndagens kamp mot Åsane endte 0-0 i Idrettsparken.

Notodden FK - Åsane: 0-0 (0-0)
10. serierunde, OBOS-ligaen
Idrettsparken
27. mai, kl. 18.00

Søndagens hjemmekamp mot Åsane endte 0-0 i Idrettsparken. Bortelaget skapte de største sjansene i den første omgangen. NFK fikk sine første målsjanser i den andre omgangen. Først ved Erlend Hustad som headet like til side for mål og Erik Midtgarden som headet i tverrliggeren etter en corner fra Gustavsen.

Jonathan Johansson hadde flere avgjørende redninger for NFK og ble fortjent kåret til dagens beste NFK-spiller.

Dette var en jevnspilt kamp som vippet frem og tilbake. Vi skal vi være fornøyde med ett poeng i kveld.

Neste kamp er borte mot Strømmen 3. juni kl 18.00

Se høydepunktene fra kampen her:

Kampfakta

Laget til NFK: Jonatan Johansson, Even Parkstad, Michael Ledger, Steffen Jenssen, Jonathan Asp, Henrik Gustavsen, Filipe Ferreira, Martin Holmen, Andreas Hoven, Erlend Hustad, Erik Midtgarden

Benyttede innbyttere: André Bakke (21.min), Josh Robson (21.min), Akinbola Akinyemi (1.min)