Permitteringer i Notodden FK

På grunn av koronavirus-krisen ser klubben seg nødt til å permittere spillere, trenere og øvrig administrasjon, noe som dessverre er en konsekvens av det som skjer rundt oss i samfunnet.

Dette vil medføre en belastning for alle impliserte, men klubben er nødt til å sikre fremtidig drift og fremtidige arbeidsplasser, og hadde dessverre ikke noe valg. De fleste ansatte er permittert mens noen ansatte er delvis permittert for å ivareta driftskritiske arbeidsoppgaver.

Da Notodden FK opererer med lave kontraktssummer samt at vi har en del studenter så vil dette vedtaket ramme enkelte spillere ekstra hardt, da de ikke vil være berettiget til dagpenger etter dagens regelverk. Notodden FK håper det vil komme sentrale ordninger eller tiltak som kan fange opp dette.

Notodden FK følger prinsippene for enighet som ble besluttet mellom Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund, NISO, Toppfotball kvinner og Divisjonsforeningen.

Her fremkommer det blant annet at permitteringsgrunnlaget består så lenge Helsedirektoratets vedtak opprettholdes, eventuelt forlenges på samme betingelser som i dag.