Ole Marius Aasen gir seg

Ole Marius Aasen gir seg etter årets opprykksesong.

Ole Marius Aasen kom til NFK fra Strømmen foran 2017-sesongen og fikk totalt 26 kamper og 6 mål for NFK. Ole Marius har slitt med skader og nå har han bestemt seg for å gi seg.

Dette sier Ole Marius selv:

" Jeg har hatt et veldig fint år i Notodden og gir meg pga av kroppen som ikke spiller helt på lag. Jeg vil bare si at jeg har hatt et veldig fint år i Notodden.

Jeg har blitt tatt godt i mot av alle i og rundt klubben fra dag 1 og jeg har følt meg velkommen. Det setter jeg veldig stor pris på. Dere er mange fantastiske mennesker i Notodden. Det har vært kult å være med den nydelige spillergruppa vi hadde på et opprykk. Det blir gøy å følge med neste år!

Til supporterene vil jeg bare takke for støtten og si at de må fortsette komme på kamp og støtte laget! Det betyr mye. Så blir jeg med dem i rallarberget å heier noen kamper neste år "

Notodden Fotballklubb ønsker å takke Ole Marius for tiden til NFK og ønsker han lykke til videre!