Nyland Ørsahl klar for NFK

Jakob Nyland Ørsahl (18) kommer på lån fra Molde ut 2020-sesongen.

Jakob Nyland Ørsahl er 18 år og kommer på lån fra Molde. I 2019 spilte han 26 kamper for Molde 2, en cupkamp mot Eide hvor han scoret to mål, og han var på benken i noen eliteseriekamper.

Nyland har vært på besøk tidligere denne oppkjøringen og spilte treningskampen mot Odd. Nå er det klart at han blir NFK-spiller ut 2020-sesongen. 18-åringen er en offensiv venstreback som også kan brukes i flere posisjoner på midtbanen og gleder til å bidra for sin nye klubb.

- Målsettingene mine for sesongen er for det meste å bli fast i startelleveren, samt å bli en viktig bidragsyter gjennom hele sesongen, sier Nyland.

Jacob har fått et godt inntrykk av klubben så langt og skryter av nivået på treningsfeltet.

- De første dagene med NFK har vært veldig fine, hvor jeg har blitt tatt godt imot. Nivået på trening og intensiteten har vært veldig bra, og jeg gleder meg til det som venter fremover, forteller Nyland.

Velkommen til Notodden Fotballklubb!