NFK - Jerv: 0-1

Søndagens hjemmekamp mot Jerv endte med tap 0-1.

NFK fikk en dårlig start på kampen da bortelaget fikk straffe etter kun tre minutter. NFKs Jonatan Johansson reddet straffesparket fra Jervs kaptein på mesterlig vis. NFK fikk det ikke til å fungere som ønsket og Jerv fikk styre mye av kampen i Idrettsparken. Erlend Hustad kom nærmest scoring for NFK i den første omgangen, men det stod 0-0 etter de første 45. minuttene.

I den andre omgangen tok Jerv ledelsen etter 51. minutter ved Daniel Aase. NFK slet med å komme til nok farligheter offensivt og Jerv vant kampen fortjent 1-0. Jonatan Johansson ble kåret til dagens beste NFK-spiller. Mathias Gjerstrøm ble byttet inn i den andre omgangen og fikk sin debut i NFK.

Martin Holmen måtte stå over kveldens kamp grunnet sykdom.

Neste kamp er borte mot Mjøndalen søndag 2. september.

Se høydepunktene fra kampen her.

Kampfakta

Notodden FK - Jerv: 0-1 (0-0)
21. serierunde, OBOS-ligaen
Idrettsparken