NFK - Byåsen: 3-0

Ny solid hjemmeseier for NFK da Byåsen ble slått 3-0

NFK gikk knallhardt ut og allerede etter 5 minutter lå ballen bak Byåsen-keeperen etter at Erik Midtgarden plasserte et frispark fra 20 meter i krysset til venstre for keeper.

Kun tre minutter senere fikk Eric Kitolano bra treff og skuddet fra 16 meter går rett inn og NFK leder 2-0 før ti minutter er passert på klokka.

Laget fortsatte og produsere sjanser uten at Byåsen kom til nevneverdige muligheter og etter 36 minutter spiller Andre Bakke Kitolano glimrende i gjennom og alene med keeper gjør han ingen feil og sender NFK i ledelsen 3-0 som holder seg til pause.

Andre omgangen var ikke på samme nivå som den første og lagene ble nok preget av det varrme været. Begge lagene kom til enkelte sjanser men resultatet 3-0 ble også sluttresultatet.

Eric Kitolano ble kåret til man of the match av Rallarberget. NFK står nå med seks strake hjemmeseire og fire strake seire.

Neste kamp og siste før ferien er kommende søndag i Idrettsparken, da kommer Hønefoss på besøk og avspark er kl. 18.00. Velkommen!

Kampfakta

Notodden FK - Byåsen: 3-0 (3-0)
PostNord-ligaen, serierunde 13
Idrettsparken