MIF - NFK: 3-1

Årets første treningskamp endte med 3-1 tap mot Mjøndalen.

Mjøndalen - Notodden FK: 3-1 (2-0)
Treningskamp
18. januar 2019
Consto Arena, kl. 17:00

Mjøndalen tok ledelsen i kampen før de fleste tilskuerne hadde rukket å sette seg på tribunen, og doblet ledelsen midtveis i den første omgangen. Martin Strange scoret for NFK tidlig i den andre omgangen etter et godt innlegg fra Filipe Ferreira.

Hallvard Håskjold har trent med NFK denne oppkjøringen og spilte hele kampen mot Mjøndalen fredag kveld. Anders Klemensson har i likhet med Håskjold trent med NFK de første ukene og spilte den andre omgangen for NFK.

Espen Mogen Hagen (16) ble byttet inn mot slutten av den andre omgangen og fikk sine første minutter for A-laget. Veldig moro for unggutten som signerte proffkontrakt før denne oppkjøringen.

Trener Kenneth Dokken uttalte etter kampen at det var godt å være i gang igjen, selv om det er mye å jobbe med fremover.

Neste kamp for NFK er hjemme mot Urædd fredag 25. januar i Idrettsparken.

Laget mot Mjøndalen:

Espen Vasby, Josh Robson, Michael Ledger, Martin Strange, Hallvard Håskjold, Filipe Ferreira, Martin Holmen, Gaston Salasiwa, Erik Midtgarden, Martin Brekke, Erlend Hustad

Innbyttere:

Anders Klemensson, Espen Mogen Hagen, Borgar Velta, Henrik Gustavsen, Kjetil Tøsse