Meld deg på Regionmesterskap i straffer nå

Nå har du mulighet for å vise dine straffeferdigheter i Idrettsparken 2. september 2017

Regionalt mesterskap i straffeskyting 2017

Gjennomføres med lag som består av fem spillere, fire utespillere og en keeper. Vinnerlaget kåres etter cup-prinsippet, hvor vinnerlaget går videre og taperlaget blir slått ut.

Aldergrense er 16 år, utover det kan alle delta, aktive og amatører/old-boys, bedriftslag, kvinner og menn.

Påmeldingsavgiften er kr. 100,- pr. person og betales inn som en lagsavgift kr. 500,- + gebyr på kr 29,-.

Konkurransen vil bli gjennomført i Idrettsparken på Notodden lørdag 2. september.

I etterkant vil vi arrangere en bankett med premieutdeling og annen moro.

Spørsmål rundt konkurransen kan rettes til Jonny Pettersen på tlf 932 17 385 eller Trond Henning Hansen på tlf 948 01 187

Vi vil etter hvert som vi ser an antall påmeldte komme tilbake med mer info om regler, bankett m.m.

Registrering og betaling av lagsavgift;

Ved påmelding av lag trenger vi en kontaktperson eller lagleder som representerer laget.

* Legg inn navn på laget

* Legg inn navn på spillerne med fødselsdato, presiser hvem som er keeper

* Legg inn mailadresse og mobilnr til kontaktperson

VISA og MasterCard kan benyttes som betalingsmiddel

Trykk på denne linken for å registrere ditt lag

Frist for påmelding er 27. august 2017.