Meget vellykket B2B-samling i Rauland

Den 17. og 18. september ble det gjennomført en meget vellykket B2B-samling på Camp Vierli Hotel i Rauland.

Samlingen startet med en tur opp Krosso-banen og en lunsj på Kafe Krossobanen på toppen av taubanen, og som har en fantastisk utsikt over mot Gaustatoppen. Deretter gikk turen til Camp Vierli Hotel hvor alle samarbeidspartnerne på en felles samling presenterte sin bedrift.

Kvelden ble avsluttet med middag og felles samvær i flotte omgivelser på Camp Vierli Hotel.

Neste dag startet med møter hvor alle samarbeidspartnerne fikk anledning til å møte alle de andre partnerne som deltok på samlingen.

Dag 2 ble så avsluttet med et foredrag av Leif Gautestad som tidligere bl. annet har trent herrelandslaget i håndball, Gjerpen håndball damer samt ØIF Arenal Herrer og er i dag trener for Runar Håndball i Eliteserien Herrer samtidig som han er klubbutvikler for den samme klubben.

Samlingen ble så avsluttet med at alle dro ned for å få med seg OBOS-liga-oppgjøret mellom NFK og Kongsvinger, som også da endte med 2-0 seier til NFK.

Disse deltok på samlingen:

• Karl Arne Lia – Vi Fritid
  • Morten Mathisen – Notodden FK
  • Leif Gautestad – Runar HK
  • Øyvind Sauarlia - Styremedlem Notodden FK

En stor takk til alle som deltok og bidro til at dette ble en meget vellykket B2B-samling i klubbens regi.

Til slutt også en stor takk til Camp Vierli Hotel og Rauland Skisenter som var et fantastisk flott vertskap som serverte oss meget god mat og var en god tilrettelegger slik at dette ble et vellykket arrangement.

SCOOTERSAFARI 2019-2020