Målfest i Idrettsparken

VIDEO: Se høydepunktene fra 5-1 seieren over Vidar.

Foto: Trond Kaasa, Telen

NFK gikk rett i angrep og fikk flere muligheter i åpningsminuttene. Etter sytten minutter tok NFK ledelsen da André Bakke ble spilt fri på kanten og la inn til Ole Marius Aasen som satte sin første scoring for sesongen med en perfekt heading ned i det høyre hjørnet. Etter en halvtime doblet NFK ledelsen når Aasen spilte fri Bakke som igjen la inn i feltet, men denne gang var det Erik Midtgarden som dukket opp og stanget NFK opp i 2-0 til stor jubel for de fremmøtte.

Sekunder før pause snappet Aasen opp en feil hos gjestene og kom alene med Vidars keeper. Aasen rundet keeper og satte ballen kontrollert inn til 3-0 og lagene gikk til pause på stillingen 3-0 til NFK. Det var tydelig at publikum var fornøyd med den første omgangen og ga spillerne stående applaus inn i garderobene.

NFK leverte festfotball i den første omgangen og ledet fullt fortjent etter de første førtifem minuttene.

Martin Holmen scoret to ganger i 5-1 seieren over Vidar. FOTO: Trond Kaasa, Telen

Andre omgang var bare noen sekunder gammel da Sander Flåte banket ballen i mål fra 25 meter og reduserte til 3-1 i Idrettsparken.

Fem minutter senere fikk Martin Holmen ballen på egen banehalvdel og satte fart. Holmen tok med seg ballen og fikk skutt fra nærmere 20 meter opp i det høyre krysset og økte ledelsen til 4-1.

Like før fulltid var det nesten en kopi av 4-1 scoringen da Holmen igjen banket ballen i mål fra rundt 20 meter og økte ledelsen til 5-1 for NFK.

Dette var en god prestasjon av NFK som var det beste laget og vant fullt fortjent. Ole Marius Aasen satte sine første mål for sesongen og ble kåret til banens beste.

Bakke med 100 kamper

100 KAMPER: André Bakke spilte sin kamp nummer 100 for NFK.

Dagens kamp mot Vidar var André Bakke sin kamp nummer ett hundre for NFK.

Før avspark fikk han blomster av daglig leder Per Arne Hansen og en stor applaus av publikum.

Kampfakta

Notodden FK - Vidar: 5-1 (3-0)
PostNord-ligaen, serierunde 11
Idrettsparken