Magnus Erga signert ut 2022

Magnus Erga (24) har signert ny kontrakt ut 2022.

Magnus Erga ble ansatt som hovedtrener før årets sesong. Nå har 24-åringen signert en ny kontrakt med Notodden Fotballklubb ut 2022.

- Jeg setter stor pris på at klubben gir meg tillit til å utvikle laget videre. Notodden Fotball skal begeistre og skape gode stunder fremover, sier hovedtreneren og fortsetter:

- Vi har klart å sette sammen et meget spennende lag med blanding av unge og eldre spillere der alle er sultne og virkelig ønsker å spille for Notodden Fotball. Det har vært kjekke og utfordrende måneder med en ny spillestil som det alltid vil ta tid å beherske. Spillerne har virkelig tatt steg fra hvor vi startet og hvor er vi er nå og vi har en gjeng som hele tiden jakter på utvikling og jobber enormt for hverandre, forklarer Erga.

Erga er klar for fortsettelsen i NFK og ønsker å utvikle seg videre sammen med spillergruppa.

- Vi skal sammen fortsette å ta steg og jakte gode prestasjoner. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen sammen med gutta. Jeg må også takke gruppa for tilliten de har gitt meg som hovedtrener så langt, sier Erga.

Topp 7 er målet

- Vi har satt oss mål om topp 7 plassering. Det målet skal vi klare gjennom beinhard jobbing. Vi skal fortsette å utvikle oss og jakte på 3 poenger hver helg. Jeg synes vi har sett bedre og bedre ut for hver uke og har sammen startet på et prosjekt som jeg er veldig stolt av å være en del av, avslutter han.