Låner forsvarsspiller fra Vålerenga

Christian Dahle Borchgrevink (19) kommer på lån fra Vålerenga frem til sommeren.

Notodden Fotballklubb og Vålerenga er enige om en låneavtale frem til sommeren for Christian Dahle Borchgrevink.

Christan er 19 år gammel og har flere aldersbestemte landskamper for Norge. Unggutten med flere Eliteseriekamper for Vålerenga lånes ut til NFK og gleder seg til nye utfordringer:

- Jeg ser frem til å komme i gang, forhåpentligvis spille en del kamper og plukke poeng for NFK, sier Borchgrevink.

Borchgrevink hadde sin første trening med NFK på onsdag og synes det som skjer i klubben virker spennende:

- Jeg forventer å bli testet i et nytt miljø, få spilletid og være med denne gruppen for å utvikle meg selv og laget, fortsetter Borchgrevink.

Den offensive backen er klar for å bidra med sine kvaliteter på banen:

- Jeg ønsker å bidra offensivt med målpoeng og positiv fotball, avslutter Borchgrevink.

Se hele intervjuet med vår nyeste signering her:

Vi ønsker Christian velkommen til NFK og ønsker han lykke til med sesongen!