Kjeverud Eggen klar for NFK

Kristian Kjeverud Eggen (21) har signert en toårskontrakt med NFK.

Kristian Kjeverud Eggen har signert en toårskontrakt med NFK. Kristian er 21 år gammel og har tidligere spilt for Elverum og Nybergsund. Nysigneringen beskriver seg selv som en lojal spiller som alltid gir 100% for laget og har et godt blikk for spillet med en god pasningsfot.

Den offensive midtbanespilleren hadde sin første treningsøkt som NFK-spiller tirsdag og har allerede fått et godt inntrykk av klubben.

- Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. Det er en veldig profesjonell klubb med gode fasiliteter. I tillegg har jeg fått et utrolig godt inntrykk av både spillere og trenere og gleder meg utrolig mye til å komme i gang. Forventningene for sesongen er selvfølgelig å prøve å spille seg til en plass på laget og kunne bidra så mye som mulig, sier Kjeverud Eggen.

Velkommen til Notodden Fotballlubb!

Kristian Kjeverud Eggen klar for Notodden Fotballklubb.